PR & content campagnes

Hulplijn psychische ziekte

SIRE is een onafhankelijke stichting die maatschappelijke issues aan de kaak stelt en het debat opent voor het Nederlandse publiek, opiniemakers en beleidsvormers. Dit bericht was onderdeel van de campagne om het taboe op psychische ziekten te helpen doorbreken. Ik was verantwoordelijk voor de PR rondom deze campagne, inclusief de organisatie van een persconferentie, het schrijven van diverse persberichten en het pitchen van interviews en TV-optredens.

Hypotheek in overspannen huizenmarkt

Dit nieuwsartikel maakte deel uit van een content-campagne rondom financiële zorgen voor SNS in samenwerking met de Persgroep. Het doel? De introductie van een nieuw hypotheek-product ondersteunen, maar vooral proactief informeren over hypothecaire leningen.

Opening nieuw datacenter

EvoSwitch was een van mijn IT-cliënten bij Wisse Kommunikatie. Ik was verantwoordelijk voor diverse PR-campagnes voor dit datacenter-bedrijf, hoofdzakelijk rondom haar duurzame dienstverlening. In dit persbericht werd een nieuw datacenter in de Verenigde Staten aangekondigd.

Verrassende kijk in de koelkast

Als PR-consultant bij Wisse Kommunikatie heb ik voor Sharp diverse campagnes gerund. Dit persbericht maakte deel uit van een pan-Europese lanceringscampagne van een nieuwe koelkast. Hiervoor werkte ik samen met PR-bureaus in Engeland, Frankrijk, Duitsland, België en Spanje.